Puutavaravarustelut

Kongan laadukkaat ja kestävät puutavaravarustelut

Kongan teräksiset puutavarapäällirakenteet räätälöidään asiakkaan toivomusten mukaisiksi huomioiden käytettävyys, tuottavuus ja raskaat käyttöolosuhteet. Valmistamme ja vastaamme varustelusta kokonaisuudessaan.Apurunko, välipalkit ja kiinnikkeet ovat lujaa erikoisterästä joka kestää voimakasta rasitusta. Valmistuksessa hyödynnämme korkealuokkaisia laserleikattuja ja esikasattuja komponentteja.


Ohjaamonsuoja rakennetaan vahvasta teräskehikkoon kiinnitetystä punotusta teräsverkosta tai toisiinsa kiinnitetyistä alumiinilamelleista. Verkkorakenteeseen voidaan yhdistää myös nosturin kauhan kuljetusteline.Kumipäällysteinen kourateline ja sen alle saatava kouru sekä puomiston taittokohdan tuki pitävät nosturin tukevasti paikallaan tyhjänä ajettaessa.


Lokasuojat voivat olla joko kokomuoviset tai teräksisellä/alumiinisella kansiosalla ja muovikaarilla. Etummaisen akselin lokasuojat voivat olla myös paineilmalla ylösnostettavat tai kokonaan irrotettavat.
Auton säiliöt ja muut rakenteet suojataan alumiinisilla suojarakenteilla. Runkopalkkien välissä oleva kävelytaso on kuvioitua filmivaneria. Ylösnousuun apuna on luistamattomilla verkkoaskelmilla varustetut portaat.
Kuormansidontalaitteet ovat kestävät ja helppokäyttöiset. Kiristys joko mekaanisella vintturilla tai paineilmalla.


Nosturin siirtoteline voi olla joko rungon ulkopuolisella tai sisäpuolisella kiinnityksellä. Sisäpuoliseen telineeseen on saatavana hydraulinen välyksenpoisto.


Myös takavalojen suojaukset sekä perävaunun ja nosturin liittimien sijoitus toteutetaan Kongan teräspäällirakenteissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hydraulijärjestelmä rakennetaan käyttäen tunnettuja, luotettava ja toimintavarmoja komponentteja.Telinkevennin rakennetaan käyttäen tarkasti mitoitettuja teräsosia, kahta voimakasta ilmapaljetta ja luotettavia, varmatoimisia paineilmaosia.


Pankkovaihtoehdot:

Alucar / Alukarikka / Exte / Forest / Pankkopörssi / Re-ka


Teemme varusteluja vientimaiden vaatimusten mukaisesti (Venäjä, Baltianmaat) ja toimitamme myös täydelliset yhdistelmät.