PuutavaranosturitKesla puutavaranosturit: www.kesla.fi

Meiltä laadukkaat Suomessa valmistetut KESLA -puutavaranosturit kilpailukykyiseen hintaan.

Omaamme laajan kokemuksen puutavaranostureista ja tarjoamme parhaat tuoteet alan ammattilaisten käyttöön !
Ammattilaisten käyttöön suunnitteluissa KESLA-nostureissa viimeisin nosturiteknologia yhdistyy laadukkaimpiin komponentteihin ja materiaaleihin. Kaikki KESLA-nosturit on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä erilaisissa käyttötilanteissa. Jokainen nosturi käy valmistusvaiheessa läpi tarkan kansainvälisen laadunvarmistusohjelman sekä käytännön toimivuus- ja turvallisuustestin.

KESLA-nosturi on monipuolinen ja taloudellinen työkalu useiden teollisuudenalojen käyttöön. Laajasta mallistosta ja kattavasta varustevalikoimasta voidaan räätälöidä juuri oikea ratkaisu jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Kaikkien KESLA-nostureiden teho/paino-suhde on huippuluokkaa asiakkaan taloudellisen työskentelyn takaamiseksi. Tarkkaan harkitut ja asiakkaiden tarpeiden mukaan suunnitellut yksityiskohdat nostavat tehokkuuden ja luotettavuuden omaan luokkaansa. Suunnittelun lähtökohtana oleva kestävyys ja pitkä käyttöikä takaavat keskeytymättömän työskentelyn ja erinomaisen jälleenmyyntiarvon.

 

Meiltä myös kunnostetut vaihtonosturit. Katso vaihtokalustolista