KESLA -puu­tavara­nosturit

Myymme laadukkaat Suomessa valmistetut KESLA -puutavara­nosturit kilpailu­kykyiseen hintaan omalla toiminta-alueellamme Savossa, Karjalassa, Kainuussa ja Hämeessä  Ammattilaisten käyttöön suunnitteluissa KESLA-nostureissa viimeisin nosturi­teknologia yhdistyy laadukkaimpiin komponentteihin ja materiaaleihin. 

Kotimainen KESLA -puutavaranosturi on kevyt, kestävä ja tehokas. Keslan laajasta mallistosta löydät asiantuntijamme avulla juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Tutustu uusimpaan mallistoon tarkemmin Keslan puutavaranosturit tai lataa Kesla Puutavaranosturit pdf-esite. Kattava varustevalikoima puolestaan mahdollistaa juuri oikean ratkaisun räätälöinnin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Tiedämme asiakkaidemme tarpeet

Kaikki KESLA-nosturit on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä erilaisissa käyttötilanteissa. KESLA-nosturi on monipuolinen ja taloudellinen työkalu useiden teollisuuden­alojen käyttöön. 

Kestävä ja taloudellinen puutavara­nosturi

KESLA-nostureiden teho/paino-suhde on huippuluokkaa taloudellisen työskentelyn takaamiseksi. Tarkkaan harkitut ja asiakkaiden tarpeiden mukaan suunnitellut yksityiskohdat nostavat tehokkuuden ja luotettavuuden omaan luokkaansa. Suunnittelun lähtökohtana oleva kestävyys ja pitkä käyttöikä takaavat keskeytymättömän työskentelyn ja erinomaisen jälleen­myyntiarvon.

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä kun haluat pitää pyörät pyörimässä!